085 0207700 info@profoled.nl

LED verlichting voor reclamebord

Profoled Reclamebord verlichting

LED verlichting voor reclameborden

Het is belangrijk om uw reclamebord goed te verlichten. Door dit marketing medium probeert u uw naamsbekendheid groter te maken. Echter is het vaak niet goed leesbaar wanneer de verlichting niet goed is. 

Reclameborden worden hedendaags nog verlicht met conventionele floodlight armaturen die zijn gemonteerd op een plek om het bordt te beschijnen. Dit zijn vaak erg inefficiënte lampen met een matige lichtopbrengst. Ook hebben deze lampen een korte levensduur, waardoor deze lampen vaak vervangen moeten worden. Dit zorgt voor onnodig hoge exploitatiekosten.

Profoled levert hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen ter vervanging van conventionele armaturen. Onze LED verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Profoled LED verlichting bespaart tot wel 70% energie per armatuur vergeleken met de conventionele armaturen. Verder maakt Profoled LED verlichting gebruik van hoogwaardige componenten en premium LED chips, hiermee is het mogelijk om een levensduur van over 50000 uur te halen zonder enig onderhoud. De premium onderdelen dragen ook bij aan de hoge efficiëntie (over 150 Lumen per Watt) van het armatuur en zorgen voor een prachtig sterk licht.