085 0207700 info@profoled.nl

LED verlichting voor Sporthal, Tennishal, Bedrijfshal

Profoled Aurora

De meest innovatieve & competitieve LED Lijnverlichting in de markt! 

Levensduur tot 100.000 uur en tot 10 jaar garantie. Bespaar 90% op de energiekosten, Terugverdientijd < 2 jaar

Met onze visie in ons achterhoofd: ‘het bijdragen aan een groenere planeet d.m.v. innovatie’ hebben wij het Aurora intelligente LED lijnverlichtingssysteem ontwikkeld. Het systeem is een van de meest innovatieve en competitieve verlichtingssystemen in de markt ontworpen om bedrijven maximale flexibiliteit te leveren op het vlak van verlichtingsbesturing en installatiemogelijkheden. Zo kan het stroomverbruik en de installatietijd worden geminimaliseerd, wat resulteert in een korte terugverdientijd en lage totale eigendomskosten.

De Aurora heeft een elegant uiterlijk uitgevoerd in een matzwarte aluminium behuizing en kan een interieur compleet transformeren. Het armatuur en de plug-ins bestaan alleen uit de beste componenten om deze van een compromisloze kwaliteit standaard en tot 10 jaar garantie te voorzien. Zo is het armatuur erg efficiënt met over 135 Lumen per Watt en een totale lumenopbrengst van over 10,000 Lumen en een levensduur van over 80000 uur. Tevens is het armatuur ook flikkervrij (0%) voor een maximaal comfort. 

Het armatuur levert bedrijven veel meer waarde in combinatie met de innovatieve plug-ins. Deze kunnen bijdragen aan 90% energie besparing, meer mogelijkheden m.b.t. connectiviteit, betere veiligheid en nog veel meer!   

Profoled-Aurora

Plug-ins

De plug-ins delen hetzelfde elegante design van de Aurora armaturen. Deze beschikken over een unieke Plug & Play functionaliteit, dat bijdraagt om de installatietijd te minimaliseren en bedrijven de optimale flexibiliteit en besturing over de verlichting te leveren.

 

Verlichtingsbesturing Plug-ins

Bewegingssensor & high range bewegingssensor plug-ins
Profoled-Aurora-Motion-sensor
Profoled-Aurora-Motion-sensor_2

De Aurora bewegingssensor plug-ins werken niet alleen toepasbaar op 1-10V dim systemen, maar ook op niet dimbare verlichtingssystemen. De module kan worden ingesteld om één of meerdere armaturen te besturen, de instellingen zijn eenvoudig (her)programmeerbaar met de afstandsbediening. Tevens beschikt de bewegingssensor over een geïntegreerde daglichtdetector, hiermee kan er een hoop additionele energie worden bespaard. De high range variant kan worden gebruikt tot een hoogte van 15 meter.

Dit soort sensoren worden vaak gebruikt in gebieden zoals magazijnen of logistiek centra.

Daglicht sensor plug-in
Profoled-Aurora-Daylight sensor

De Aurora daglichtsensor dimt het licht 0-100% automatisch op basis van het gemeten natuurlijke licht. De module kan worden ingesteld om één of meerdere armaturen te besturen en de instellingen zijn eenvoudig (her) programmeerbaar met de afstandsbediening. Met deze functie kan een hoop additionele energie worden bespaard.

Dit soort sensoren worden vaak gebruikt in kantoren of andere gebieden waar er vaak voldoende daglicht aanwezig is.

Connectiviteit Plug-ins

Blindstuk plug-in

Profoled-Aurora-Interconnection

De Aurora blindstuk plug-in is ontwikkeld om Aurora armaturen aan elkaar door te verbinden en om de structuur vast te houden. Zo kan er een complete Aurora lichtlijn worden gecreëerd zonder een kabelgoot.

De blindstukken worden vaak gebruikt in lichtlijnen waar er op bepaalde stukken geen verlichting benodigd is.

Spanningsrail plug-in
Profoled-Aurora-Rail

De Aurora spanningsrail plug-in is ontwikkeld om railspots naadloos in het Aurora verlichtingssysteem te integreren.

Dit is terug te vinden in vele indoor toepassingsgebieden, zoals in retail bedrijven of showrooms waar bepaalde gebieden of producten beter moeten uitblinken.

Design Plug-ins

Up/down plug-in

Profoled-Aurora-up_down-shine

De up/down plug-in is ontworpen om gemakkelijk bovenop het Aurora armatuur vastgemaakt te worden en zal dan licht schijnen naar het plafond toe. De plug-in transformeert het standaard Aurora armatuur naar een design armatuur, die niet alleen kan zorgen voor de perfecte verlichting maar ook voor een perfecte sfeer.

Design node connectie plug-in
Profoled-Aurora-Connection

De design node connectie plug-in verbind de Aurora armaturen in verschillende hoeken met elkaar waarmee verschillende design lay-outs kunnen worden gecreëerd. Ze bieden de optimale flexibiliteit in design binnenverlichting.

Veiligheid plug-ins

Nooduitgang Plugin
Profoled-Aurora-Emergency-exit

De Aurora noodverlichting is niet alleen makkelijk te monteren in een Aurora lichtlijn, maar kan ook eenvoudig individueel worden geïnstalleerd aan plafonds.

Het bord is verkrijgbaar met verschillende pictogrammen en kan 360° gedraaid worden.

Deze wordt vaak worden teruggevonden als vluchtwegaanduiding in bijvoorbeeld gangen, trappenhuizen, corridors en boven elke deur.

NOODSTROOMVOORZIENING PLUG-IN
Profoled-Aurora-EPS

De noodstroomvoorziening plug-in voorziet betrouwbare noodstroom aan de verbonden armaturen. Hiermee kunnen de verbonden armaturen op 100% blijven branden in geval van een stroomstoring.

LED SPOT NOODVERLICHTING PLUG-IN
Profoled-Aurora-Emergencylight

De LED spot noodverlichting plug-in is een non-maintained noodverlichtingsunit die uitstekend licht biedt tijdens en stroomstoring.

Aurora Speciale Ontwikkelingen

Ondertussen zijn er vele nieuwe plug-ins in ontwikkeling die nog meer functies gaan integreren in het Aurora verlichtingssysteem. Functies compatibel met het Internet of Things (IoT), beveiligingscamera’s en wireless luidsprekers kunnen binnenkort simpelweg aan het armatuur worden geklikt. De mogelijkheden zijn onvoorstelbaar!

In een aantal niche industriële omgevingen moet de verlichting kunnen functioneren in gebieden met een hoog zuurgehalte. Voor die omgevingen hebben wij een speciale versie van de Aurora ontwikkeld die is gecoat met een sterke C3 coating, die het armatuur bijvoorbeeld beschermt tegen HCl corrosie.

Profoled-Aurora-Chemical-proof

Het systeem is een enorm succes sinds haar introductie, er zijn al meer dan honderd projecten gespecificeerd met de Aurora en het systeem is al geprefereerd bij vele (grote) bedrijven.