085 0207700 info@profoled.nl

Onze service

Aan de hand van een heldere inventarisatie van uw huidige lichtplan, stellen wij een adviesplan samen. Wij kijken per verbruikersgroep hoe u de kosten maximaal kunt verlagen. Hierbij wordt gekeken naar de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Het maken van een lichtplan vraagt om deskundige kennis en veel ervaring. PROFOLED kan u deze kennis en ervaring bieden. Samen stellen wij een passend lichtplan met u op, en garanderen wij energiebesparing!

Besparingsplan op maat
Wij bieden kwaliteit
Team van professionele installateurs

Led Panelen

LED verlichting is de meest moderne en energiezuinige vorm van verlichting die de huidige markt kan bieden.
LED verlichting staat bekend om duurzaamheid: een lange levensduur, lage warmteontwikkeling en laag energieverbruik. In vergelijking tot gloei- en halogeenlampen gaan LED lampen veel langer mee en kun je tot wel 70% op uw energiekosten besparen! Kortom, de perfecte verlichting met oog op de toekomst!
Zijn uw oude lampen aan vervanging toe of wilt u gemakkelijk geld besparen met LED verlichting? Dan helpen wij u graag met de overstap op LED.

Led TL

Bespaar fors op uw energierekening door te kiezen voor Led TL verlichting. LED TL buizen zijn 1-op-1 vervangers voor de bekende TL buis. TL buizen worden op veel locaties gebruikt, in schuren of garages, maar ook op kantoren, scholen of in sporthallen. Door uw oude TL buizen te vervangen door nieuwe LED TL lampen zorgt u voor onderhoudsvrije ruimtes de komende jaren.

Zijn uw oude TL lampen aan vervanging toe of wil je gemakkelijk geld besparen met LED verlichting? Dan helpen wij je graag met de overstap op LED.

Down Light

LED Downlights zijn inbouw armaturen die in het plafond gemonteerd worden.

LED downlights kunnen als universele verlichting gebruikt worden in onder andere gangpaden en op kantoor. Doordat de downlights zijn berust met LED technologie, kun je tot wel 70% aan energiebesparing bereiken!

winkelverlichting

Railspots

Railspots zorgen voor prachtig helder licht in ruimtes zoals showrooms, winkels, etalages, ateliers en beurzen.

Een railsysteem is volledig naar eigen wens samen te stellen.
U heeft zo de vrijheid om de verlichting geheel per ruimte naar uw wensen af te stemmen.

Railverlichting zit erg flexibel omdat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Wanneer u vragen heeft over de railverlichting helpen we u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Floodlight

De LED floodlights zijn uitermate geschikt om oppervlaktes zoals een tuin, oprit of schuur te belichten omdat deze veel licht geven. Floodlights kunnen binnen en buiten gemonteerd worden. Aan de muur of op de grond, alles is mogelijk. U kunt deze praktische buitenlampen niet alleen gebruiken ter beveiliging of als verlichting rondom uw huis, maar ook om een bepaald object in uw tuin prachtig te beschijnen.

Heeft u interesse of vragen over Floodlights? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

winkelverlichting

High Bays

High Bays zijn ideaal voor gebruik in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals magazijnen, sporthallen, fabrieken, werkplaatsen en garages.

Deze energiezuinige LED armaturen besparen minimaal 65% energie ten opzichte van conventionele verlichting.

De lichtopbrengst is helder en van hoge kwaliteit. Door de lange levensduur van dit product voorkomt u vroegtijdig, onnodige vervangingskosten.

Heeft u interesse of vragen over High Bay LED verlichting? Kunt u altijd contact met ons opnemen.